2024. mjus 02. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


VERSPÁLYÁZAT: Hatvan év 2013. mrcius 12.

A Szegedi Egyetem Magazin és a Tiszatáj (Online) irodalmi folyóirat HATVAN ÉV címmel VERSPÁLYÁZATOT hirdet a Szegedi Tudományegyetem hallgatói és a szegedi vonzáskörzetû középiskolák diákjai számára a 60 esztendõs Szegedi Egyetem címû lap és a Szegedi Tudományegyetem szépirodalmi hagyományait követve.

A pályázat kötetlen, vagyis bárminemû megkötés nélkül várunk verseket. A mûveket szakmai zsûri bírálja el. Egy pályázó legfeljebb három alkotással nevezhet, melyek terjedelme lehetõleg ne haladja meg a 2 oldalt (12-es betûméret, szimpla sorköz). A beküldött versek csak olyan kéziratok lehetnek, melyek eddig még nem jelentek meg nyomtatásban. Minden írásmûvön szerepeljen a szerzõ (ál)neve, e-mail címe, telefonszáma.

A pályamûveket a Szegedi Egyetem Magazin szerkesztõségébe (6722 Szeged, Honvéd tér 6.) kell elküldeni vagy elektronikus úton a szovivo@rekt.szte.hu e-mail címre. A beadás határideje: 2013. március 29. A zsûri által legjobbnak ítélt versek megjelennek a Szegedi Egyetem Magazinban, illetve a Tiszatájonline.hu oldalon.