2024. mjus 02. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Adni jó 2022. december 27.
A Bajai III. Béla Gimnázium minden évben számos jótékonysági felhívás mellé áll jó szívvel. Mind tanulóik, mind pedig tanáraik és a szülők lelkesedése és segítsége sok örömet szerez az adományokkal.
A „Válts egy csokit mosolyra” című projekt keretében a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács jóvoltából az ÁGOTA Közösség állami gondozott gyermekeihez és fiataljaihoz jutott el az intézményből egy összegyűjtött csomag.
Összesen 175 intézmény vett részt országosan a gyűjtésben. Közel 14.000 tábla csokoládé gyűlt össze, megannyi kisebb szeletes csoki, egyéb édesség.
A Szent Ágota Alapítvány levélben köszönte meg a nagylelkű támogatást az iskolának, és küldött képeket a még karácsonykor megrendezett esemény pillanatairól és a mosolygó arcokról.
Az intézmény még két adománygyűjtéssel szólította meg a diákságot. A Rotary Club újonnan megalakuló ifjúsági szervezete, az Interact Club Baja diákjainak „Egy doboz szeretet" projektje keretében mesekönyvek, papír-írószer és fejlesztő játékok gyűltek össze szép számban.
A Baptista Szeretetszolgálat minden évben már hagyományosan meghirdetett „Cipősdoboz” akciójában is részt vettek a bélások.
Az adományozás, mint feltétel nélküli segítségnyújtás a szeretet és együttérzés jelképe. A Bajai III. Béla Gimnázium számára ez mindenkor kiemelendő érték és nagyon jó alkalom a példaértékű összefogásra.