2024. mrcius 29. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Bélás bál 2023. janur 28.
Iskolánk közel 20 éve várja sok szeretettel a szülőket, baráti társaságokat és pedagógusokat a Szülői Szervezet által megrendezett Bélás bálra. Idén, február 11-én a már hagyományosan helyszínt biztosító Malom rendezvényterem zsúfolásig megtelt az érkező vendégekkel.
Az ünnepi műsor Dr. Burány Mónikának a Szülői szervezet elnökének köszöntőjével indult, majd Arnóczki János intézményvezető tartotta meg nyitóbeszédét.
A rendezvényen részt vett Szarvas Miklós, a Bajai III. Béla Gimnázium Baráti Körének elnöke és Dr. Németi Zsolt, aki az intézmény Művelt Ifjúságért Alapítványát képviselte.
A bál nyitányaként az 1920-as évek Amerikájának fergeteges tánca, a Charleston elevenedett meg. A nagysikerű produkció táncosai szülők, tanárok és diákok voltak.
A kiváló hangulatról a NGR Music Group Zenekar gondoskodott. Ha bál, akkor tombola: még soha nem látott mennyiségben érkeztek értékes felajánlások szülőktől, osztályoktól és vállalkozóktól, így számos nyereménnyel térhettek haza a vendégek.
Szülők, baráti körök és tanárok egy társaságként táncoltak és érezték jól magukat.
A bélás bál bevételét az intézmény Szülői Szervezete a diákság minőségi tanulásához szükséges eszközeinek megvásárlására és oktatásfejlesztésre fordítja.
Az intézmény szeretne köszönetet nyilvánítani minden kedves támogatónak, akik felajánlásaikkal hozzájárultak a neves esemény színvonalas megrendezéséhez.