2024. prilis 20. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Sportos Halloween a Bélában 2019. oktber 23.

Az őszi szünet előtti csütörtökön idén is megrendeztük a Halloween partit. Nálunk nem az ünnepen van a hangsúly, inkább a közös játékon, a vidám együttléten, ahol tanárok és diákok együtt játszanak. A meleg őszi időnek köszönhetően nagyon kellemes két órában volt részünk.
A vetélkedőre 13 csapat jelentkezett, és lelkesen teljesítették a különböző feladatokat: halloween tökkel való váltófutás, kvíz, söprűlovaglás, denevérfogás, szellemtorony építés.
A nevezési díj csapatonként egy tálca rémisztő süti volt, így míg a szervezők összeszámolták a pontokat, a diákok megkóstolhatták a hátborzongató sütiket.
Azonban ez a délután sem jöhetett volna létre, ha a szervezők nem szervezik meg, ha a diákok nem regisztrálnak, ha Módos Barbara tanárnő és Tóth Tamás tanár úr nem segítenek, ha Réti Attila tanár úr és Réti András nem biztosítják a technikai hátteret. Köszönet érte. Külön köszönjük a Stefánovics családnak a nagyon-nagyon sok halloween tököt, amit nem csak dekorációként, hanem a feladatokban is felhasználtunk.
A szünetre mindenkinek jó pihenést!

DDL